Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Nowy podejscie do ML
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

8 Apr 2008
 # 1
Witam wszystkich miłośników lotto gdy pierwszy raz zaglądałem na tę stronę byłem zachwycony metodą gdy ale po jakimś czasie straciłem około 200 zł potem jednak troszkę odzyskałem ale wyszedłem na minusie dlatego też postanowiłem się przyjrzeć bliżej temu sposobowi gry który w moim przekonaniu nie był/jest dopracowany ale sam pomysł był dobry napisałem program na którym już zarobiłem na czysto około 3000 zł w ciągu 5 miesięcy. NIE opublikuje go narazie ewentualenie tylko do wglądu autora strony który mnie tym sposobem myślenia zaraził. Mój program różni się od programu który można pobrać z G-Lotto głównie sprawą zaczęcia zawierania gry czyli tego od kiedy zacznę progresję, w moim przypadku prograsja jak narazie do 4 losowań sprawdza się w 100%. Pewnie znowu powiesz coś tam wie ale i tak nic nie powie, pewnie zmyśla ale daje wam słowo że gdy osiągnę na czysto kwotę o łącznej wartości równej 20000 zł(potrzebuje tych pieniędzy na otwarcie swojego biznesu) czyli za około 1 roku to wtedy udostępnie ten program na tym forum całkowicie za darmo o ile to forum będzie jeszcze istnieć ale wydaje się mi że tak szybko nie zniknie ponieważ strona ma ogromny potencjał i oczywiście ten sposób gry o wiele bardziej odpowiada graczom niż gra bezpośrednio w kolekturze. Aha bym jeszcze zapomniał czy tylko jest betgun stroną na której można obstawiać ML ?? bo mam konto zawieszone nie wiem za co ?? s zaczeło się gdy zacząłem wygrywać swoim programem większe sumy a poza tym są ograniczenia co do stawianej sumy. Pozdro All

Pozdrawiam autora programu ponieważ to on mnie zainspirował do twórczego myślenia
  •  
    8 Apr 2008
     # 2
    Gdzies przedczytalem opinie o Betgun. Ponoc jak komus dobrze idzie potrafia zablokowac konto...zebys juz niemogl "szalec". Niestety nie potwierdze Ci tej informacji na 100% bo narazie mnie nie zablokowali. Ale moze bedzie cos wiecej wiedzial Gma.
    Co do Twojego programu. Pisz ze nie chcesz go teraz udostepniac, moze za rok. To jest oczywiscie tylko i wylacznie Twoja dobra wola czy go udostepnisz czy nie ale:
    1. ewentualna Twoja i moja wygrana nie koliduja ze soba tak jak jest np. w DL
    2. spojrz na Gma...za niedlugo wypuszcza 6 wersje LO, rozwaza nasze uwagi i komentarze...a to wszystko po to zeby sam rowniez wiecej wygrywal
    Wiec nie wiem czemu nie chcesz go udostepnic...wieksza ilosc osob by go przetestowala (moze rowniez by cos wygrala), a Ty mial bys tez z tego potencjalne korzysci

Pozdrawiam

9 Apr 2008
     # 3
    Interesuje mnie czy można grać jednego dnia dwa kupony po 400zł każdy? Próbował ktoś? Ciekawią mnie też te zawieszenia kont, gdy konto zostanie zawieszone to nie można logować sie na swoje konto? Czy tylko zablokowana jest możliwość zawierania zakładów?

9 Apr 2008
     # 4
    Napisane przez: goryllaewentualenie tylko do wglądu autora strony który mnie tym sposobem myślenia zaraził.

Z chęcią obejrzę :-) Jeśli jesteś zapisany na Newsletter, to masz mój email. Jeśli nie, to daj znać, a jakoś się skontaktujemy.

Napisane przez: goryllaMój program różni się od programu który można pobrać z G-Lotto głównie sprawą zaczęcia zawierania gry czyli tego od kiedy zacznę progresję, w moim przypadku prograsja jak narazie do 4 losowań sprawdza się w 100%.

Jeśli to nie tajemnica, to może mógłbyś napisać na co zatem zwracasz uwagę i jak określasz moment wejścia do gry?

Napisane przez: goryllaAha bym jeszcze zapomniał czy tylko jest betgun stroną na której można obstawiać ML ??

Raczej tak. Niestety o innej mi nie wiadomo :-/

Napisane przez: goryllabo mam konto zawieszone nie wiem za co ?? s zaczeło się gdy zacząłem wygrywać swoim programem większe sumy a poza tym są ograniczenia co do stawianej sumy.

Może grałeś często za większe sumy... BetGun ma jakiśtam śmieszny program do zapobiegania uzależnieniu się od hazardu. Innego powodu niestety nie znam. Sam gram na BetGun bardzo często i od roku wygrane *znacznie* przewyższają przegrane, a dalej hulam na tym samym koncie. Środków też z niego nie wyjmuję (trzymam saldo +2000 na granie, a wszystko co jest ponad tę kwotę co miesiąc wypłacam) i nigdy nie miałem problemów. Zresztą... gdyby komukolwiek mieli zablokować konto, to chyba tylko mnie, jako największemu mącicielowi na tej "gałęzi" ich oferty obstawiania... ;-)

Napisane przez: goryllaPozdrawiam autora programu ponieważ to on mnie zainspirował do twórczego myślenia

Miło mi, że zacząłeś działać na własną rękę. Życzę Ci powodzenia i zapraszam do dzielenia się wiedzą -- pracując jako zespół możemy tylko zyskać :-)

Napisane przez: szulcGdzies przedczytalem opinie o Betgun. Ponoc jak komus dobrze idzie potrafia zablokowac konto...zebys juz niemogl "szalec". Niestety nie potwierdze Ci tej informacji na 100% bo narazie mnie nie zablokowali. Ale moze bedzie cos wiecej wiedzial Gma.

Ze mną sprawa się ma tak, jak napisałem wyżej. Chopaki z BetGun się mnie nie czepiają, choć co miesiąc jestem na plus i trzymam na koncie dwa kafle.

Napisane przez: szulcInteresuje mnie czy można grać jednego dnia dwa kupony po 400zł każdy? Próbował ktoś? Ciekawią mnie też te zawieszenia kont, gdy konto zostanie zawieszone to nie można logować sie na swoje konto? Czy tylko zablokowana jest możliwość zawierania zakładów?

Nie grałem jeszcze jednego dnia za 2x400 PLN, więc nie mam pojęcia, ale myślę, że nie powinno być problemów, bo 2x200 PLN przechodziło mi bez echa ze strony adminów.

9 Apr 2008
     # 5
    Napisane przez: MateoInteresuje mnie czy można grać jednego dnia dwa kupony po 400zł każdy? Próbował ktoś?

Z mojego doświadczenia twierdzę, że absolutnie nie przyjmą takiego kuponu. W styczniu br. wkopałem się w dwie długie progresje: jedną na DL, a drugą na ML Plus w przedziałach 1-20, 21-40 itd. W obu doszedłem tego samego dnia do poziomu dwóch kuponów w okolicach 400 zł i klops. Pierwszy kupon mi przyjęli bez problemów, gdyż nie przekraczał limitu. Próbując postawić drugi ze zdziwieniem stwierdziłem, że limit spadł mi już do 100 zł. Obstawiłem i już tego dnia nie mogłem w zakładce loterie postawić nic innego ponieważ limit wyniósł 0 zł.
    Następnego dnia limit znów wrócił do poziomu 400 zł.
    Co więcej, obecnie mam limit 400 zł nawet na zakłady sportowe (nożna, kosz i inne), a nie tylko na loterie (DL, ML, TSN, lotto.de).

Dodatkowo jeszcze mogę podpowiedzieć Wam, że jeśli chcecie bądź musicie obstawić zakład za kwotę powyżej limitu 400 zł to nie musicie prosić obsługi o akceptację, na którą trzeba czekać czasem kilkanaście minut. (Choć nie jakoś szczególnie długo).
    Ja kilkukrotnie "wymuszałem" na nich większy zakład, na dwa sposoby:
    - wpisywałem na kuponie swoją kwotę, a automat momentalnie odpisywał, że kupon przekracza limit i wypisywał mi ile maksymalnie mogę obstawić ponad 400 zł i za tyle obstawiałem,
    - obstawiałem kupon na 400 zł, po czym od razu wybierałem to samo zdarzenie, na które miałem już narzucony nowy, niższy limit, np. 80 zł i za tyle obstawiałem. I wtedy limit spadał do zera i koniec.

Nie wiem czy takie postępowanie ich nie denerwuje ale na razie bez konsekwencji. Maksymalnie udało mi się "wymusić" około 520 zł.
  •  
    9 Apr 2008
     # 6
    Przemol dzieki za info. Co prawda narazie nie obstawiam za takie kwoty ale dobrze wiedziec :)

10 Apr 2008 zmieniony
     # 7
    Witam :)

Napisane przez: gma
    Napisane przez: goryllaAha bym jeszcze zapomniał czy tylko jest betgun stroną na której można obstawiać ML ??

Raczej tak. Niestety o innej mi nie wiadomo :-/

Można w MILENIUM ale tylko w taki sposób, że drukujesz kupon i idziesz do kolektury...
    U nich grać można nawet na pojedyncze liczby...

Cytuję z ich strony:

E-kupon jest narzędziem, które umożliwia szybkie i proste utworzenie listy zdarzeń i
    typów na podstawie aktualnej listy kursowej oraz obliczenie ewentualnej wygranej bez konieczności
    udawania się do punktu przyjmowania zakładów.
    Poza tym dzięki E-kuponowi czas przyjmowania dyspozycji przyjęcia zakładu przez pracownika
    w punkcie zmniejszony zostaje do minimum.
    Wystarczy wydrukować utworzony na stronie internetowej E-kupon lub zapisać jego numer,
    udać się do punktu przyjmowania zakładów i przekazać wydruk lub numer pracownikowi punktu.
    Na jego podstawie nawet 32-zdarzeniowy zakład zostanie przyjęty w ciągu kilku sekund.

Bukmacher Milenium

Pozdrawiam i dobranoc.

10 Apr 2008
     # 8
    Przemol:
    dzięki za informację.