Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Jestem nowy - mam pytanie
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

14 Apr 2008
 # 1
Witam wszystkich serdecznie. Jak w temacie jestem nowy na forum , jako gracz może nie ale do tej pory chodziłem pieszo do STSa,więc teraz można powiedzieć,że awansowałem.Przelałem sobie pieniążki na konto betguna ale nie widze nigdzie zakładów dotyczących multi lotka. Nie wiem czy w poniedziałki nie ma tej opcji czy też jest ale później,czy mam coś nie tak z przeglądarką.Proszę o podpowiedź.Dzięki.
  •  
    14 Apr 2008
     # 2
    ja gram od kilku dni i też zdziwiłem się rano, że nie ma multilotka:(

14 Apr 2008
     # 3
    może aktualizują kursy i później będą dostępne te opcje:)

14 Apr 2008 zmieniony
     # 4
    Witaj Padre Pio :-)

Zakłady znikają z menu po losowaniu i pojawiają się z rana. Normalna sytuacja na BetGun, więc nie masz się co martwić :-)

EDIT: O kurka... dalej nie ma Multi Lotka w ofercie... miejmy nadzieję, że wróci :-)

14 Apr 2008
     # 5
    Zagadałem właśnie z Panem Łukaszem na Live Chacie z obsługą klientów i napisał mi, że:

"tak, ok.południa powinny pojawic się kursy na multilotka i Twoj szczesliwy numerek"

Zatem tylko troszkę cierpliwości potrzeba i już będzie można grać :-)
  •  
    24 Apr 2008 zmieniony
     # 6
    Witam, zainteresowałem się grą w ML. Korzystając z wiedzy zawartej na tym forum porobiłem sobie różne statystyki itd, wpłaciłem na betgun , chce zacząć i na dzień dobry szok - minimalna ilość zdarzeń to 2 a to zburzyło koncepcję gry :/ Da się to obejść, czy na betgun nie można grać pojedyńczymi zakładami na ML?

Już wiem. W tej nowej promocji wiosennej jest warunek, że minimalna ilość zdarzeń na kuponie to 2. Jak się zrezygnuje z promocji to wszystko wraca do normy.

24 Apr 2008 zmieniony
     # 7
    Napisane przez: SMTNWitam, zainteresowałem się grą w ML. Korzystając z wiedzy zawartej na tym forum porobiłem sobie różne statystyki itd, wpłaciłem na betgun, chce zacząć i na dzień dobry szok - minimalna ilość zdarzeń to 2 a to zburzyło koncepcję gry :/ Da się to obejść, czy na betgun nie można grać pojedyńczymi zakładami na ML?

Oczywiście, że się da. Niestety zablokowałeś sobie tymczasowo tę możliwość biorąc udział w "promocji wiosennej" (+45% bonus do wpłaty).

W regulaminie opisującym zasady tej promocji jest napisane:
    7. wymagany "obrót" klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie), przy dowolnych stawkach, z minimum jednym zdarzeniem na kuponie z kursem 1,4

Teraz, zgodnie z punktem 6 regulaminu, będziesz musiał cztery razy "obrócić" kwotą uzyskaną jako bonus i wtedy zasady zawierania zakładów powinny się już zmienić.

Więcej szczegółów uzyskasz, zapoznając się z regulaminem promocji, który znajduje się tutaj.