Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Emailowy Kurs Bukmacherki
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

8 May 2008 zmieniony
 # 1
Witajcie

Czytelnicy Newslettera już wiedzą, że od kilku dni publikuję za jego pośrednictwem Emailowy Kurs Bukmacherki, w którym omawiam podstawy obstawiania na zakładach bukmacherskich oraz zdradzam (w zasadzie będę, bo jak na razie wyszły dwa odcinki kursu) tajemnice profesjonalistów, wygrywających swoimi sposobami całkiem niezłe sumki.

Kurs jest BEZPŁATNY i dostępny dla każdego totalnie za friko. Wystarczy się jedynie zapisać na Newsletter G-Lotto i odczekać kilka dni na rozpoczęcie kursu.

W tym temacie chciałbym prosić Was o sugestie odnośnie kursu. W szczególności chciałbym dowiedzieć się takich spraw, jak:
- jak często chcielibyście otrzymywać kolejne lekcje kursu?
- jak wiele spraw poruszać w jednym kursie?
- na jakie tematy chcielibyście poczytać?
- czy macie jakieś sugestie odnośnie mojego stylu przekazywania wiedzy?

Dajcie proszę znać, bo zupełnie nie zależy mi na tym, żeby przeładowywać Was informacjami czy spamować skrzynkę codziennymi mailami.
Wasze sugestie pozwolą mi to uczynić ten kurs jeszcze lepszym, na czym wszyscy skorzystamy.

Zapraszam Was też do opowiedzenia Waszym znajomym o tej inicjatywie i zachęcenia ich do rejestracji na Newsletter G-Lotto.

Pozdrawiam serdecznie :-)
  •  
    6 dni temu
     # 2
    Cześć gma

Super sprawa z tym kursem. Chętnie od razu przeszedł bym do lekcji 10-tej ;) Lecz trzeba dać szansę nowym użytkownikom.
    Moje sugestie to:
    - w każdej lekcji umieszczaj jeden, góra dwa wątki. Tak żeby się nie pogubić. Dla wielu może to być za mało ale dzięki temu większa ilość osób ma szansę wdrożyć się w grę i cieszyć wygranymi.
    - natomiast częstotliwość pojawiania się lekcji to już myślę zależy od Twojego czasu. Sądzę, że dwa razy w tygodniu byłoby dobrze. Krótsza lekcja np. we wtorki, a jakaś dłuższa tuż przed weekendem.

Pozdrawiam.

6 dni temu
     # 3
    Witam
    Gma...a ja dostalem w tamtym tyg. tylko 1 czesc i dalej nic wiecej a widze ze juz kilka rozeslales. Moglbys to sprawdzic czemu nie mam dalszych czesci??

6 dni temu
     # 4
    Napisane przez: PrzemolSuper sprawa z tym kursem. Chętnie od razu przeszedł bym do lekcji 10-tej ;) Lecz trzeba dać szansę nowym użytkownikom.

Miło mi, że tak uważasz :-) Faktycznie... początkowe lekcje nie są zbyt interesujące dla tych, którzy już poruszają się w temacie, ale na pewno będzie warto wykazać cierpliwość, bo napiszę o naprawdę ciekawych rzeczach.

Napisane przez: PrzemolMoje sugestie to: (...)

Dzięki. Nie do końca mam wpływ na dzień tygodnia, w którym są one rozsyłane, ale według Twoich sugestii interwał rozsyłania lekcji ustawię na 3 dni.

Napisane przez: szulcGma...a ja dostalem w tamtym tyg. tylko 1 czesc i dalej nic wiecej a widze ze juz kilka rozeslales. Moglbys to sprawdzic czemu nie mam dalszych czesci??

Jeżeli subskrybujesz Newsletter przynajmniej od ponad 3 tygodni, to już powinieneś mieć wszystkie lekcje. W rozsyłaniu materiałów posiłkuję się pewnym "systemem", żeby nie zawalać nikomu skrzynki emailowej i działać zgodnie z Polityką Prywatności, którą osobiście gwarantuję.

Możesz też zajrzeć do "spamu", bo nieraz zdarza się, że numery Newslettera z racji tego, że są o hazardzie, trafiają tam, a nie do "odebranych".

6 dni temu
     # 5
    Napisane przez: szulcGma...a ja dostalem w tamtym tyg. tylko 1 czesc i dalej nic wiecej a widze ze juz kilka rozeslales. Moglbys to sprawdzic czemu nie mam dalszych czesci??

Jeżeli subskrybujesz Newsletter przynajmniej od ponad 3 tygodni, to już powinieneś mieć wszystkie lekcje. W rozsyłaniu materiałów posiłkuję się pewnym "systemem", żeby nie zawalać nikomu skrzynki emailowej i działać zgodnie z Polityką Prywatności, którą osobiście gwarantuję.

Możesz też zajrzeć do "spamu", bo nieraz zdarza się, że numery Newslettera z racji tego, że są o hazardzie, trafiają tam, a nie do "odebranych".

do Newsletter zapisalem sie dobre 1,5 miesiaca temu, spam tez przegladalem i nic nie bylo. Jesli w tym tyg. nie dostane to dam znac, moze jeszcze raz wyslesz :D
  •  
    6 dni temu
     # 6
    Napisane przez: szulcdo Newsletter zapisalem sie dobre 1,5 miesiaca temu, spam tez przegladalem i nic nie bylo. Jesli w tym tyg. nie dostane to dam znac, moze jeszcze raz wyslesz :D

Aaaaa... no to już rozumiem gdzie jest pies pogrzebany: po prostu zapowiedź też policzyłem jako lekcję :-)
    Dziś roześlę kolejną (#2) część kursu, więc wszystko będzie ok :-)

6 dni temu
     # 7
    Ten kurs to świetny pomysł ale jeszcze nie dostałem żadnej lekcji. Bardzo proszę od początku, może być nawet codziennie

6 dni temu
     # 8
    Napisane przez: alcestTen kurs to świetny pomysł ale jeszcze nie dostałem żadnej lekcji. Bardzo proszę od początku, może być nawet codziennie

Cierpliwości, Alcest :-) Kurs na pewno otrzymasz za kilka dni, bo jest on zaprojektowany tak, aby każdy czytelnik Newslettera nie przegapił żadnego odcinka. Niestety z tego powodu najszybciej otrzymają go Ci, którzy wcześniej zapisali się na Newsletter.

5 dni temu
     # 9
    Dzisiejsza lekcja bardzo udana.
    Jednakże drobna pomyłka z meczem, gdyż on był wczoraj.
    Nota bene, ciekawe rozstrzygnięcie, gdyż Birmingham mimo wysokiej wygranej i tak spadło z Premier League. Ale to dlatego, że bezpośredni rywale ze strefy spadkowej (Reading i Fulham) także wygrali swoje mecze. Zatem istotnym czynnikiem dla Birmingham była wysoka motywacja przedmeczowa.
    Blackburn natomiast są dużo wyżej notowani (ostatecznie 7 miejsce w tabeli) lecz grali już tylko o pietruszkę. A więc przegrali z braku motywacji.
    Gdyby te trzy meczyki wrzucić na kupon byłoby ładne AKO. Lecz to już historia :)

Pozdrawiam.
  •  
    5 dni temu
     # 10
    Napisane przez: PrzemolJednakże drobna pomyłka z meczem, gdyż on był wczoraj.

Hmmm... widocznie podałem datę dnia spisywania meczy zamiast daty zamknięcia ;-)

Dzięki za ciepłe słowa. Staram się, aby ten kurs był jak najbardziej merytoryczny.