Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

27 Mar 2008
 # 1
Witam ponownie :-)

Niestety wczorajsza awaria forum spowodowała "zeżarcie" pięciu postów, które pojawiły się od powstania forum, zatem po przywróceniu funkcjonalności czas na drobne przypomnienie.

Poprzednio zdecydowałem się obstawiać:

• >10 parzystych,

• <10 maÅ‚ych.

Parzyste nie weszły, ale małe nie zawiodły.

Dziś kontynuuję obstawianie >10 parzystych i zaryzykuję >10 małych (za mniejszą kwotę).

Korzystając z nieopisanej jeszcze funkcjonalności Lotto Organizera, prognozuję również parzyste w DL.
Na dziÅ›: =3 parzyste.

ReasumujÄ…c:

• >10 parzystych,

• >10 maÅ‚ych,

• =3 parzyste DL.

A Wy? Jak dziÅ› obstawiacie?
  •  
    27 Mar 2008
     # 2
    Hej,

Ja od dzis rowniez po raz kolejny rozpoczynam progesje na >10 parzystych (dysponuje srodkami wylacznie na 4 stopnie wiec trzymajcie kciuki ;))
    Dodatkowo typuje hokej HC Slavia Praga - HC Liberec - suma bramek ponizej 5,5.

27 Mar 2008
     # 3
    Witam
    Na poczatku wielkie dziektki Gma ze sie zdecydowales utworzyc te forum. Mam nadzieje ze bedzie to naprawde ciekawe miejsce gdzie bedziemy nawzajem sobie pomagac...z walka parzystych ;)

A teraz konkrety:
    wczoraj do losowania 3978 proponowales >10 a Pan LO jak byk mowil stawiaj na ;) przy s0=10
    +1: 3977,933
    coprawda brakuje paru setnych do 3978 ale juz wczesniej zauwazylem ze ta koncowka tez ma znaczenie

Na losowanie 3979 nie mam zabardzo pomyslu takze sie wstrzymuje.

Natomiast obstawie sume 810,5 na +

P.S.
    Zaproponuje w zwiazku z nowym forum swoje sugestie:
    co mysli o tym zeby zrobic podkategorie np. osobno typy na parzyste, osobno na "male" itd. Po co?? a no po to ze byloby wygodniej, odpalasz kategorie ktora cie interesuje, nie trzeba przeszukwac calego watku.
    Jeszcze bardziej mozna ewentualnie to zmodyfikowac. Odpalasz kategorie np. "male", a tam by mogly juz byc zalozone tematy:
    [3979] 27.03.08
    [3980] 28.03.08
    [3981] 29.03.08
    itd.
    W danym temacie bylaby propozycja na dane losowanie. Nastepnego dnia odpowiadamy w nowym temacie itd. Powiedzmy po 10-15 losowaniach mozna by bylo pokasowac stare watki zeby nie zasmiecac.

Pozdrawiam
    szulc

27 Mar 2008
     # 4
    Napisane przez: szulcco mysli o tym zeby zrobic podkategorie np. osobno typy na parzyste, osobno na "male" itd. Po co?? a no po to ze byloby wygodniej, odpalasz kategorie ktora cie interesuje, nie trzeba przeszukwac calego watku.
    Jeszcze bardziej mozna ewentualnie to zmodyfikowac. Odpalasz kategorie np. "male", a tam by mogly juz byc zalozone tematy:
    [3979] 27.03.08
    [3980] 28.03.08
    [3981] 29.03.08
    itd.
    W danym temacie bylaby propozycja na dane losowanie. Nastepnego dnia odpowiadamy w nowym temacie itd. Powiedzmy po 10-15 losowaniach mozna by bylo pokasowac stare watki zeby nie zasmiecac.

Wiesz co... w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś sam założył takie tematy, choć moim zdaniem nie ma sensu się rozdrabniać i tworzyć trzech różnych postów w trzech różnych dyskusjach. Zwłaszcza na początku istnienia forum. Niemniej jednak chcę, aby to miejsce było jak najwygodniejsze w użytkowaniu, więc jeśli społeczność wytworzy nawyki pisania w osobnych dyskusjach, to ja nie będę miał nic przeciwko :-)

Odnośnie automatycznego zakładania tematów na każdy dzień, to niestety jeszcze nie wiem jak się za to zabrać (i czy w ogóle jest taka możliwość), ale gdy forum się rozkręci i będzie taka potrzeba, to na pewno się tym zajmę.

27 Mar 2008
     # 5
    gratulacje Gma... trafione 3/3 :D
  •  
    27 Mar 2008
     # 6
    Dzięki serdeczne :-)

Dziś +118,88 na plus, więc uważam, że wynik całkiem całkiem.

Jutro podam kolejne typy, a tymczasem życzę spokojnej nocy :-)

28 Mar 2008
     # 7
    Nowy dzień, nowe prognozy :-)

Od dziÅ› obstawiam:
    - <10 parzystych,
    - <10 małych.

A Wy? Jak dziś obstawiacie/na wypadnięcie czego liczycie?

Pozdrawiam serdecznie! :-)

28 Mar 2008
     # 8
    Witam, po krótkiej przerwie.

Dzisiaj obstawiam:
    =10 parzystych
    numerek parzysty
    =10 malych

Pozdrawiam

28 Mar 2008
     # 9
    Witam
    Losowanie 3980 dla <10:
    +1: 3980,267

suma 810,5 na +

POzdrawiam
  •  
    28 Mar 2008
     # 10
    Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy wpis na tym forum.
    Korzystając z programu Lotto Organizer mam nadzieję trafić dziś <10.

Pozdrawiam