Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

17 Apr 2008
 # 91
ciekawe czy dl=3 wypadnie?
  •  
    18 Apr 2008
     # 92
    No tak wpadlo wczoraj elegancko dl=3. Mozna powiedziec, ze jestem farciarzem bo od wczoraj wlasnie rozpoczalem progresje na to zdarzenie :P
    A dzis jak typujecie parzyste/male?

18 Apr 2008
     # 93
    witam! tez wczoraj wygrałem dl=3 a także plus parzysty i z przedziału 1-40 a takze progresję na przedział21-40 w ml więc wczoraj było extra!ale dziś kompletnie nie wiem co postawic....a wy jak dziś gracie? może plus nieparzysty?

18 Apr 2008
     # 94
    mi siadło dl=3:) oraz parzysty plusik:)
    progresja dalej na ML=0-9 parzystych
    morze jeszcze dodam plus nieparzysty
    zobaczymy...

19 Apr 2008
     # 95
    Witam
    Dzisiaj znowu male >10 od jakiegos czasu goroja...i to na dobre wiec chyba czas na zmiany w obstawianiu, ja odczekam 2-3 losowania i sprobuje jakos sie wstrzelic w <10

A wy co sadzicie o tym?
  •  
    20 Apr 2008
     # 96
    Wczoraj drugi raz z rzedu padlo =10 liczb parzystych. Ciekawa sytuacja. Ja dzis konsekwentnie obstawiam <10. Mysle, ze spokojnie padnie w 2 max 3 losowaniach.

20 Apr 2008
     # 97
    Witam
    Moje typy na dzis:
    - plus z przedzialo 41-80
    - plus z przedzialo 61-80 (eksperymentalnie...wystartowalem od 1,5zl ;)
    - plus nieparzysty
    - suma na -

Nie wiem czy przypadkiem nie zmienic male <10 na >10. Od kilku losowan widac ze sa na topie, wykresy rowniez to pokazuja

link

20 Apr 2008
     # 98
    Witam
    Wszystko zależy od momentu wejścia do gry czyli przewidzenia początku trendu i końca. Wygląda na to , ze trend >10 już sie bedzie kończył a zacznie się trend na M<10 oraz P<10 . Natomiast PLUS z przedziałów typujesz bardzo dobrze jest szansa na trafienie.

20 Apr 2008 zmieniony
     # 99
    Witam

Jeżeli ktoś potrzebuje statystyki wszystkich zakładów multilotka i numerka na betgunie to na tej stronie
    link
    można taką statystykę pobrać - plik o nazwie "Kopia Gra". Wydaje mi się, że statystyka przedstawiona w ten sposób o wiele więcej nasuwa pomysłów na grę.

Pozdrawiam
  •  
    20 Apr 2008 zmieniony
     # 100
    dzięki Sobczyk :)