Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

28 Mar 2008
 # 11
Losowanie już niedługo.
Za 15 minut wszystko będzie jasne :-)
  •  
    28 Mar 2008
     # 12
    13 parzystych i 9 małych, zatem kasuję pieniądze za małe jutro kontynuuję obstawianie parzystych :-)

A Wam jak poszło?

28 Mar 2008
     # 13
    hehe...parzyste dzisiaj troche "poszalaly";) ja rowniez na "malych" do przodu oraz 810,5 + do przodu :)

28 Mar 2008
     # 14
    Oj poszalały jak nic... oglądanie tego losowania, gdy aż 7 pierwszych liczb były parzystymi, było dość emocjonujące.
    No nic... pierwszy dzień gry z czterech, więc nie ma się czym przejmować, choć zastanawiające jest coraz częstsze "rozwlekanie" wariantu <10 parzystych na więcej losowań.

Swoją drogą równoległa gra na parzyste i małe ma tę zaletę, że w przypadku sytuacji takiej jak dzisiejsza i oczywiście obstawianiu obu zdarzeń za tę samą kwotę, gra finansuje się sama :-)

29 Mar 2008
     # 15
    Dziś wstrzymuję się z obstawianiem małych i kontynuuję grę na <10 parzystych.

Postanowiłem nie rozpoczynać na razie równolegle kilku gier i traktuje obstawianie jak cykle: do gry wchodzę jednocześnie na parzyste i małe. Jeśli któryś wariant wejdzie, to nie obstawiam go dopóty, dopóki nie wejdzie wariant "kulejący". Myślę jednak, że z czasem zrezygnuję z tej równoległości, bo odkąd obstawiam małe, kaska praktycznie mnoży się dwa razy szybciej :-)

Co myślicie o takim podejściu?
  •  
    29 Mar 2008
     # 16
    szczerze powiedziawszy ja nie mam zadnego konkretnego typu na dzis. Cos mi sie wydaje ze dziesiaj moze byc =10 ale ze wzgledu na to iz wczoraj obstawilem <10 to ide za ciosem;)

29 Mar 2008
     # 17
    Ja dzisiaj nie obstawiam parzystych, poczekam do jutra :), w pon obstawie TSN, a dzisiaj duży lotek (0-2).

29 Mar 2008
     # 18
    na dzien dzisiejszy 2/2 trafienia (lotto.de i <10)

Pozdrawiam

30 Mar 2008
     # 19
    Witam serdecznie wszystkich użytkowników !
    Moje typy na dzisiaj:
    Multi = 10
    Plus parzysty
  •  
    30 Mar 2008
     # 20
    Losowanie 3982
    od 7 losowan nie bylo =10 Tendencja do =10 nie jest zla wiec mysle ze mozna zaryzykowac i przyjac ze w ciagu max 3 losowan =10 powinno wejsc

Oprocz tego: plus 1-40