Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

1 Apr 2008
 # 31
Z moich analiz wynika , że wejdzie = 10 parzystych oraz >10 małych . Może się tak zdarzyć , że obie razem wejdą , choć wieksze prawdopodobieństwo na wejcie razem maja parzyste = 10 i małe < 10 .
  •  
    1 Apr 2008
     # 32
    Parzyste: 13
    Małe: 11

Aż mi żal wiadomo co ściska, że zagrałem zaledwie po 20 złotych na każde z tych zdarzeń.

2 Apr 2008
     # 33
    Masz świetne wyczucie <em>gma</em>. Prognozuję, że jest to skutkiem kilkumiesięcznej gry :)
    Faktycznie prognoza niewiele mówi przy takim rozrzucie losowań.
    Uważam, że dziś, najdalej jutro, znowu wejdą <10. Natomiast =10, które obstawiam ciągle progresją, do trzech losowań.

Pozdrawiam.

2 Apr 2008 zmieniony
     # 34
    Napisane przez: PrzemolMasz świetne wyczucie gma. Prognozuję, że jest to skutkiem kilkumiesięcznej gry :)

Dzięki :-)

Ja od dziś lecę po trendzie i obstawiam <10 parzystych i <10 małych.
    Wiem, że coraz bliżej do =10 w obu przypadkach, ale biorąc pod uwagę "odpały" w tym wariancie, wolę bezpieczniejsze podejście do gry.

A jak Wy obstawiacie?

2 Apr 2008
     # 35
    ja dzisiaj obstawiam
    lotto.de =3
    male 1-9
    suma 810+

:-)
  •  
    3 Apr 2008
     # 36
    Oj parzyste i małe ostatnio chyba się dogadują i wspólnie wpadają w podobnych ilościach...
    Wczoraj wielka lipa, zatem dziś konsekwentnie kontynuuję <10 parzystych i <10 małych.

Mateo, jak Ci wczoraj poszło?

3 Apr 2008
     # 37
    Witam
    Gma w 100% się z Tobą zgadzam , dziś < 10 parzystych i < 10 małych , ale może też być =10 parzystych i = 10 małych lub po jednym z każdego.

3 Apr 2008
     # 38
    Jedno =10 jeszcze zdzierżę, ale wolałbym aby dziś weszły bez gadania 2x <10 :-)

3 Apr 2008
     # 39
    Wczoraj tylko lotto.de udało sie trafić. Dzisiaj obstawiam:

sumÄ™ 810+
    dl =3
    mniejsze 1-9

dzisiaj lub jutro powinien wypaść
    plus 41-80
    plus nieparzysty
    TSN nieparzysty
  •  
    3 Apr 2008
     # 40
    gdzie jest =10 w parzystych i malych?? :( znowu sie wpierdzielilem w kilkupoziomowa progresje:(
    Cos mi sie zdaje ze chyba sie szykuja zmiany jesli chodzi o tendencje. Czyzby zaczynal sie "okres" parzystych >10??