Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

8 Apr 2008
 # 51
Widzę, że coraz mniej typów jest podawanych :P, ja dzisiaj obstawiałem:
- 11-20 parzyste
- 0-9 mniejsze
- =3 dl
  •  
    9 Apr 2008
     # 52
    Napisane przez: MateoWidzę, że coraz mniej typów jest podawanych :P

Masz rację, niestety. Odkąd opisałem swoje sposoby i ustawienia ten watek jakoś zamarł, a przydałoby się dyskutować o tym, jak jeszcze lepiej skonfigurować programik, aby działał jeszcze lepiej na nasza korzyść.

9 Apr 2008
     # 53
    To jest prawda. Od kiedy podałeś jak analizować zauważyłem, że mój sposób jest pracochłonny i mało skuteczny.
    Moje typy na dziÅ›:
    - 0-9 parzyste
    - 0-9 małe
    - 810,5 na "+"

9 Apr 2008
     # 54
    Witam
    Dzis nadal obstawiam P <10 oraz:
    male <10

Pozdrawiam

9 Apr 2008 zmieniony
     # 55
    dzisiaj obstawiam:
    lotto.de =3 trafione :P teraz tylko plus
    plus nieparzysty

i AKO lotto.de + plus nieparzysty
  •  
    10 Apr 2008
     # 56
    Witam
    na dzis poslalem:
    male <10 koontynuacja
    810,5 na -
    DL parzyste = 3

Pozdrawiam

10 Apr 2008
     # 57
    Hej

dzisiaj typuje:
    male <10
    DL parzyste =3 kontynuuje
    suma 810 na -

widze, ze te typy mamy takie same ;)

pozatym mysle jeszcze nad plusem nieparzystym
    a takze na parzystymi <10 - chociaz to takie niepewne jest.. jakie obstawiacie parzyste dzisiaj?

10 Apr 2008
     # 58
    Ja dziÅ› obstawiam
    - parzyste >10
    - małe <10
    - 810,5 na -
    - plus nieparzysty (od ponad miesiąca pada 2x częściej niż parzysty, w lutym było odwrotnie :)

10 Apr 2008
     # 59
    Na dzisiaj:
    dl =3
    suma -810
    mniejsze (0-9)
  •  
    10 Apr 2008
     # 60
    Ja , Mateo , Przemol wszyscy obstawilismy to samo:) No Panowie mam nadzieje ze o 22 bedziemy swietowac ;)