Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

10 Apr 2008
 # 61
ja:
dl =3
mniejsze (0-9)
mam nadzieję, że to wejdzie:)
  •  
    10 Apr 2008
     # 62
    No i prosze, nie weszly male <10 i DL=3, podstawa wiekszosci zakladow :/

Na szczescie parzyste, suma i plus weszly, ale te ostatnie akurat maja najmniejsze kursy - ehh...

11 Apr 2008
     # 63
    parzyste mniejsze (0-9) weszły:) a parzyste dl=3 pójdzie dalej na progresję:)

11 Apr 2008
     # 64
    dziś gram następująco:
    ML ilość liczb parzystych : (11-20)
    DL (to na sobotÄ™) liczb parzystych w losowaniu: 3
    zobaczymy co z tego wyniknie:)

11 Apr 2008
     # 65
    Obstawił bym jeszcze plusa: tylko czy będzie parzysty czy nie. Czekam na wasze pomysły:)
  •  
    11 Apr 2008
     # 66
    Witam
    Moje typy na dzis (11.04.08)
    - male <10 ciag dalszy prog.
    - P >10
    - 810,5 na +

Pozdrawiam

11 Apr 2008 zmieniony
     # 67
    Dzisiaj widze znowu jedziemy na jednym wozie:

Małe <10 kontynuacja
    Parzyste >10
    Suma +
    Plus nieparzysty - ladnie ciagnie ostatnio, wiec czemu nie ;)

11 Apr 2008
     # 68
    no to ostatecznie na dziÅ›:
    plus nieparzysty
    Parzyste >10
    DL: 3 parzyste
    :)

11 Apr 2008
     # 69
    dzisiaj:
    mniejsze 0-9
    tsn parzysty
  •  
    11 Apr 2008
     # 70
    Witam,

moze to nienajlepsze miejsce ale dzieki za ten program dla gma, zwlaszcza za to ze jest darmowy i dzieki dla wszystkich, ktorzy chetnie dziela sie swoja wiedza/statystykami/przewidywaniami.
    W miare mozliwosci postaram sie od czasu do czasu dolaczyc do dyskusji. Moze rzeczywiscie wspolnymi silami cos sie wymysli.

Wczoraj zagralem na przelamanie ML male > 10 i trafilem :)
    Dzis rozpoczynam dwie progresje:
    ML male < 10
    ML Parzyste > 10

Mam jeszcze pytanie do grajacych tsn. - czy to sie oplaca przy takim kursie? Progresja chyba odpada, jak gracie?