Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

11 Apr 2008
 # 71
dzisiaj kicha...nic mi nie weszlo :(
  •  
    11 Apr 2008
     # 72
    W tsn gram okazyjnie, staram się trafić za 1 razem :P, czekam na jak najbardziej prawdopodobne zdarzenia i wtedy obstawiam :).

11 Apr 2008
     # 73
    No dzis w ML bylo =10 i chyba nikt tak nie obstawial a przynajmniej nie przyznal sie na forum do tego :)
    Ale od tego jest progresja by wyjsc na swoje... lub stracic wiecej ;)

Mateo: robisz jakies statystki swojej gry ale tylko dla tsn? Oplaca sie w ogole? Skutecznosc chyba musiala by byc dosc wysoka.

12 Apr 2008
     # 74
    Siadł kupon z plusem nieparzystym:)
    Na dziś dalsza progresja na parzystych 11-20 w ML oraz DL=3 parzyste, może obstawię jeszcze plus parzysty.

13 Apr 2008
     # 75
    Ja kontynuuje progresje na 0-9 w przedziale 1-40, mam nadzieje, że dzisiaj wejdzie.
    Postawiłem też sumę 810+.

zygmunt_w
    Jeśli chodzi o statystyki dotyczące TSN to je robię. Natomiast jeśli chodzi o statystyki mojej gry w tsn to ich nie robię.
    Na TSN dużo nie zarobiłem, jedynie trochę dorobiłem. A ilość trafień jest dość duża.
  •  
    13 Apr 2008
     # 76
    dalej progresja:
    1. więcej parzystych ML
    2. plus parzysty ML

13 Apr 2008
     # 77
    wykres parzyste w ML zupełnie jak na giełdzie bessa i hossa, na dziś powinna być zwyżka tylko czy to starczy aby przejść próg 10 liczb parzystych? zobaczymy...

13 Apr 2008
     # 78
    Witam wszystkich graczy
    Na dziś obstawiłam przewagę parzystych i dużych

14 Apr 2008
     # 79
    dalej małe, dziś gram dalej progresją na więcej parzystych w ML:)
  •  
    15 Apr 2008
     # 80
    więcej parzystych weszło a na dziś muszę się jeszcze dobrze zastanowić