Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typujemy parzyste/małe
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

15 Apr 2008
 # 81
Hej

Powiedzcie dobrzy ludzie jak sie wam dzisiaj małe widzą.

Bierząca przerwa w <10 jest najwieksza od ponad 400 losowań i nie wiem czy leci na rekord czy najwyższa pora na <10.

Jak uważacie? Obstawiacie dzisiaj małe?
  •  
    15 Apr 2008
     # 82
    Napisane przez: KogerBierząca przerwa w <10 jest najwieksza od ponad 400 losowań i nie wiem czy leci na rekord czy najwyższa pora na <10.

Gdy któryś wariant bije rekord, to moim zdaniem najlepszym wyjściem jest przeczekać, aż skończy i dopiero potem ewentualnie obstawiać.
    Takie przerwy mogą się szybko kończyć po przekroczeniu górnej granicy, a mogą się też ciągnąć. Ja bym nie ryzykował.

W każdym bądź razie w wersji 0.7 będzie analiza przerw i będzie wiadomo jaka jest procentowa szansa na skończenie gry tuż przed osiągnięciem lub po tak długiej przerwie.

15 Apr 2008
     # 83
    dalej jadÄ™ progresjÄ… DL=3 parzyste, a dziÅ› rozpoczynam ML 0-9 parzystych:)

15 Apr 2008
     # 84
    też sądze że trzeba poczekać na rekord.

15 Apr 2008
     # 85
    za póżno by przeczekac-już obstawiłem <10 zobaczymy czy było warto...
  •  
    15 Apr 2008
     # 86
    skoro dalej idzie parzystych 0-9 w ML to chyba trzeba dalej ciągnąć.

15 Apr 2008
     # 87
    ciekawe kiedy DL=3 bo już 4 etap progresji rozpocząłem:(

15 Apr 2008
     # 88
    jak w koncu sie wyklaruje sytuacja dl=3 i male <10 to wracam do tematu. No przeciez ta sytuacja jest z deczka porypana!! ;)

17 Apr 2008
     # 89
    siadło 0-9:)
  •  
    17 Apr 2008
     # 90
    na ML skonczylem ostatnio z powodzeniem dwie progresje.
    Teraz czekam na DL=3 :)