Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Froum już działa
Niezalogowany (Zaloguj siÄ™)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

27 Mar 2008
 # 1
Najmocniej przepraszam za wczorajsze problemy z działaniem Forum. Niestety na skutek instalacji niewłaściwych wtyczek straciłem wszystkie wpisy oraz konta użytkowników, ale jestem przekonany, że już wszystko będzie działało bezproblemowo.

Serdecznie zapraszam do dyskusji :-)
  •  
    27 Mar 2008
     # 2
    Witam,

Ciesze sie, ze powstalo to forum, skrypt bardzo przyjemny i zapewne nie obszerny ;) Znudzilo mi sie phpbb. Pozdrawiam autora i zycze dalszej wytrwalosci w rozwoju storony i LO!

Pozdrawiam

27 Mar 2008
     # 3
    Napisane przez: OrionCiesze sie, ze powstalo to forum, skrypt bardzo przyjemny i zapewne nie obszerny ;) Znudzilo mi sie phpbb. Pozdrawiam autora i zycze dalszej wytrwalosci w rozwoju storony i LO!

Dzięki :-)

11 Apr 2008
     # 4
    fajnie ze jest takie forum .mam nadzieje ze bedziemy mogli siÄ™ wymieniac typowanymi liczbami i spostrzezeniami.pozdrawiam.

12 Apr 2008
     # 5
    Dzięki za ciepłe słowa :-)

Użytkowników z każdym dniem jest coraz więcej, więc jestem przekonany, że to forum znakomicie się rozkręci i będzie wspaniałym miejscem do dyskutowania.
  •  
    15 Apr 2008
     # 6
    Siemka :-)

Jak widzicie na forum pojawiło się kilka usprawnień, które aktualnie testuję:

1. Wyróżnianie gorących dyskusji, czyli takich, które naskładały 20 i więcej postów. Można je sobie dodatkowo wyfiltrować korzystając z opcji na pasku z lewej strony :-)
    2. Tabelaryczne ujęcie wątków na forum. Wygląda świetnie, ale już zauważyłem że gdzieniegdzie pojawiają się niechciane kropeczki oraz "rozwala" się nieco podgląd aktualnie edytowanego wpisu.

Jeżeli macie jakieś pomysły na dodatki do forum to śmiało piszcie -- ma nam być najwygodniej jak się tylko da :-)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :-D