Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

1 Apr 2008
 # 11
Można ten pomysł najpierw przetestować na papierze i jeśliby działał, wtedy zacząć wkładać w niego pieniądze. Niestety nie mam jeszcze rozpracowanego sposobu na pobieranie baz losowań do TSN i PLUSA, więc tymczasowo ciężko będzie ze wspomaganiem tego podejścia przez Lotto Organizer. Aktualizacja wszystkich baz będzie w programie dostępna od wersji 0.7 (okolice maja), bo z tego, co mi wiadomo, Totalizator planuje nowe gry, więc wolałbym całą aktualizację zaprogramować od razu.
  •  
    2 Apr 2008
     # 12
    Witam
    Wczoraj w drugim dniu od prognozy padła 2 strefa TSN i 1 strefa PLUS oraz minus 810,5 w ML czyli zdarzenia po kursie aku. 11,9 i 6,21 są wygrane. Oczywiście Pawle mam to wszystko przetestowane i głównie opieram się na statystykach odległości trafień ale nie tylko. Jestem wzrokowcem i lubię wykresy bo widzę jak przebiegają zdarzenie w ciagu ostatnich 240 losowań. Wszystko przegladam w 5 minut i wiem gdzie jest okazja na ktorą warto zagrać w najblizszym czasie.

2 Apr 2008
     # 13
    Napisane przez: StatykWszystko przegladam w 5 minut i wiem gdzie jest okazja na ktorą warto zagrać w najblizszym czasie.

A mógłbyś dzielić się swoimi typami na forum?

PS. Wykresy już niedługo będziesz miał w LO ;-)

2 Apr 2008
     # 14
    Gma przecież ja to juz robię i nie ma sprawy , tylko na poczatku trzeba typerów sprawdzić (na razie nie grać w realu) i zobaczyć jakie będą mieli wyniki. Może też się zdarzyć , że nie bedzie okazji to nie bede podawał. Od jutra mozna zaobserwować strefę 3 i 4 TSN oraz w ML parzystę = 10 i małe = 10 . Moze też być drugi wariant : strefa 3 i 4 TSN oraz w ML parzyste > 10 i małe =10. Moja progresja to: >>DO TRZECH RAZY SZTUKA<< .

7 Apr 2008
     # 15
    Witam
    Po długiej przerwie i trafieniu P i M = 10 , w tym tygodniu powinny się powtórzyć - zobaczymy czy sie sprawdzi ?
  •  
    9 Apr 2008
     # 16
    Witam
    Sokojnie trafiłem progresją P=10 a dzisiaj M=10 . W pierwszym przypadku czekałem 1 los. a w drugim 4 los. Teraz zanosi się na trafienie PLUSA 4 strefa oraz dalej P<10 oraz M>10 . Nie wykluczone , że do 5 losowań moze jeszcze raz powtórzyc się P i M =10.

11 Apr 2008
     # 17
    Witam

Tak jak pisałem wcześniej dzisiaj padło P i M = 10 i nawet nie trzeba było czekać z progresją do 5 losowań. To samo zadziałało w TSN strefa 3 miała przerwę 17 losowań i wczoraj padła , no i dzisiaj znowu . Ciekaw jestem czy jest ktoś przekonany do takiego stwierdzenia , że po długiej przerwie i trafieniu zdarzenia lubi padać dość szybko 1-2 razy to samo zdarzenie . Uważam , że jest to okazja i gram metodą Fibonacciego z dobrym skutkiem po kursie 3,45.
    To jest znane prawo statystyczne , bo wszystko dąży do normy i wyrównania.
    Natomiast na P i M <,> można grac równolegle i na jutro stawiam M<10 i P>10 .

12 Apr 2008
     # 18
    Napisane przez: StatykCiekaw jestem czy jest ktoś przekonany do takiego stwierdzenia , że po długiej przerwie i trafieniu zdarzenia lubi padać dość szybko 1-2 razy to samo zdarzenie.

Ja jestem przekonany do tego stwierdzenia, ale przyglądając się ostatniej setce wypadania =10 parzystych trzeba by odpowiednio ułożyć progresję i jakoś oszacować moment przerwania gry, bo niestety były okresy, kiedy można było nieźle "popłynąć".

15 Apr 2008 zmieniony
     # 19
    Napisane przez: gma
    Napisane przez: StatykCiekaw jestem czy jest ktoś przekonany do takiego stwierdzenia , że po długiej przerwie i trafieniu zdarzenia lubi padać dość szybko 1-2 razy to samo zdarzenie.

Ja jestem przekonany do tego stwierdzenia, ale przyglądając się ostatniej setce wypadania =10 parzystych trzeba by odpowiednio ułożyć progresję i jakoś oszacować moment przerwania gry, bo niestety były okresy, kiedy można było nieźle "popłynąć".

Witam

No własnie trzeba by było odpowiednio ułozyć progresję i w odpowiednim momencie przerwać grę i tu masz rację. Faktycznie są bardzo 2 ważne momenty , wejścia do gry i wycofania się. Zauważ , że ciągle zadajemy sobie pytania "wejść już do gry czy jeszcze poczekać " a jak już jesteśmy w grze to pytamy się siebie "czy grać dalej czy się wycofać" . Właściwe wejście do gry decyduje o sukcesie a progresja (o czym już pisałem) nie powinna trwać wiecej jak 3-5 losowń a jak kogoś stać to może być 10
    i wiecej ale i tak można "popłynąć" . Są bardzo proste programy , gdzie można sobie ustawić plan gry i załozyć zysk z całej gry lub zysk w % od kosztów. Taka zakładka przydałaby się w Twoim programie i to bym zgłośił do tematu "co byście chcieli w LO7". Jeżeli Cię to zainteresuje to chętnie napisze co powinno być w takim planie gry. Jak wiesz to ja nie korzystam z Twoich prognoz , bo całą analizę swoją opieram na odległościach trafionych zdarzen i jest to identyczne jak bym typował liczby w ML , DL , ExL, czy TSN. Natomiast nie twierdze , ze LO-6 , jest złym programem , wręcz przeciwnie jeżeli ktoś to ma opanowane to napewno mu dużo pomoże.

Moje prognozy i typowanie na dzisiaj wyglądają tak:
    Progresje zaczynam w DL=3 ; ML - małe <10 ; TSN - strefa 1-12. Tu jeszcze chciałbym dodać, że M=10 oraz P=10 mogą jeszcze do 5 losowań wypaść. Natomiast liczba w TSN może być w najbliższych losowaniach w okolicy 4,5,6.
  •  
    15 Apr 2008
     # 20
    Statyku, pozwoliłem sobie dodać formatowanie HTML do Twojej wypowiedzi, żeby odróżnić cytaty. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.

Napisane przez: StatykNo własnie trzeba by było odpowiednio ułozyć progresję i w odpowiednim momencie przerwać grę i tu masz rację. Faktycznie są bardzo 2 ważne momenty , wejścia do gry i wycofania się. Zauważ , że ciągle zadajemy sobie pytania "wejść już do gry czy jeszcze poczekać " a jak już jesteśmy w grze to pytamy się siebie "czy grać dalej czy się wycofać" . Właściwe wejście do gry decyduje o sukcesie a progresja (o czym już pisałem) nie powinna trwać wiecej jak 3-5 losowń a jak kogoś stać to może być 10 i wiecej ale i tak można "popłynąć" .

No to teraz nasuwa się pytanie: jak określić moment wejścia do gry, żeby możliwie jak najbardziej skrócić moment oczekiwania na wypadnięcie... ja niestety w chwili obecnej za mało analizowałem to podejście do gry, żeby konstruować jakieś wiążące wnioski. Jedynym spostrzeżeniem, jakie mi się nasuwa, jest to, że niejednokrotnie po dłuższej przerwie zdarza sie kolejna dłuższa przerwa i wtedy ryzykujemy większe pieniądze i/lub dłuższą progresję, a to mało kogo nastraja pozytywnie do takiego sposobu grania.
    Myślę, że gdy w którejś z kolejnych wersji LO pojawi się analiza odstępów, to na całą sytuację zostanie rzucone jaśniejsze światło, a tymczasem jeśli masz jakieś wiarygodne obserwacje czy wnioski i chciałbyś się nimi podzielić w tym lub nowym wątku, to serdecznie Cię do tego zachęcam. Jednego czytelnika/dyskutanta będziesz miał na pewno, bo choć odradzam grę na =10, to korci mnie, żeby zacząć jakoś solidniej eksploatować kurs 3.45 :-)

Napisane przez: StatykSą bardzo proste programy , gdzie można sobie ustawić plan gry i załozyć zysk z całej gry lub zysk w % od kosztów.

Wiesz co.. w sumie to BukCover też ma zaimplementowaną taką funkcję, ale jest on rozprowadzany z moją płatną książką i nie każdego musi przez to interesować. Miedzy innymi dlatego w swojej publikacji "Jak zarabiać na Lotto i zakładach bukmacherskich?" sugeruję samodzielne utworzenie arkusza kalkulacyjnego, w którym takie obliczenia byłyby wykonywane automatycznie.

Napisane przez: StatykTaka zakładka przydałaby się w Twoim programie i to bym zgłośił do tematu "co byście chcieli w LO7".

Pewnie :-) W końcu obstawianie na BetGun to sposób na efektywniejsze wykorzystanie progresji :-)

Napisane przez: StatykJeżeli Cię to zainteresuje to chętnie napisze co powinno być w takim planie gry.

Jasne, że mnie to interesuje :-) Zapraszam Cię do wypowiedzenia się w tym wątku, gdzie zbieramy pomysły, które będą sukcesywnie dodawane do kolejnych wersji Lotto Organizera :-)

Napisane przez: StatykJak wiesz to ja nie korzystam z Twoich prognoz , bo całą analizę swoją opieram na odległościach trafionych zdarzen i jest to identyczne jak bym typował liczby w ML , DL , ExL, czy TSN.

Ciekawe czy dałoby się jakoś podpiąć prognozę do Twojego podejścia do prognozowania bazując na odstępach...