Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

17 Apr 2008 zmieniony
 # 21
Witam
Od kilku losowan zarowno Ja jak i kilka osob czeka na DL=3. Nie wiem czy zauwazyliscie ale czas =3 sie konczy...widac to dobrze na wykresie. Wiec jesli tylko dzisiaj wejdzie =3 tej opcji dziekuje ;) na rzecz <3

Link
  •  
    17 Apr 2008 zmieniony
     # 22
    Witam
    Jak narazie nie mam problemu , bo 2 dni temu pisalem , ze " Progresje zaczynam w DL=3 ; ML - małe <10 ; TSN - strefa 1-12". Wczoraj weszło długo oczekiwane M<10 a dzisiaj DL=3 oraz w TSN strefa I liczba 2 , no i do tego PLUS parzysty był dość widoczny. Wszystko zależy od momentu wejścia do gry w progresję . Teraz można zacząć stawiać na M<10 , bo po długiej przerwie powinno być trafienie do 3 losowań. Można jeszcze liczyć na PLUSA w przedziale 61-80 po kursie 3,45 ale bardzo ostrożnie stawiać. Pazostale zdarzenia raczej trzeba obserwować .

18 Apr 2008
     # 23
    Dzisiaj pudło M<10, ale 3 dni temu pisałem cyt. "Tu jeszcze chciałbym dodać, że M=10 oraz P=10 mogą jeszcze do 5 losowań wypaść" no i dzisiaj wypadły .

19 Apr 2008
     # 24
    Calkowicie sie z Toba zgadzam i wczoraj zaczalem progresje na M<10.
    Dodam, ze wkrotce przewiduje DL=3 (do 5 losowan).
    Dzisiaj bede kontynuowac progresje na M<10 i jak dzis nie padnie DL=3 to zaczne i to obstawiac.

19 Apr 2008
     # 25
    Witam
    Zygmunt dalej stawiam na M<10 i przewiduje też P<10 . Natomiast oprócz DL=3 trafienie do 5 losowań , może być wcześniej DL>3 .
  •  
    19 Apr 2008
     # 26
    Statyk, jesli chodzi o DL to prawie rownie dobrze wczesniej moze byc DL<3. Niemniej DL=3 do 5 losowan dla mnie to pewniak. Oby tylko dzisiaj nie padlo, to od wtorku zaczynam na to progresje :) Oczywiscie M<10 kontynuowac bede i mysle ze nie bede czekac wiecej niz 2 losowania.

21 Apr 2008
     # 27
    M<10 ladnie nam weszlo. Zastanawiam sie nad kontynuacja... Co o tym sadzisz by nawet dzis od razu zaczac grac na M<10? Dla mnie zapowiada sie na zmiane trendu...

21 Apr 2008
     # 28
    Zygmunt , stawiam teraz na P<10 tak jak wcześniej pisałem. Oczywiście M<10 będzie dość szybko , ale ja poczekam jeszcze. Zastanawiam się teraz nad przedziałami 10-18 i 28-36 w TSN oraz PLUS w przedziałach 21-40 i 41-60 oba po kursie 3,45 ...... Co o tym sądzisz ?

21 Apr 2008
     # 29
    Statyk, do tej pory zajmowalem sie zakladmi sportowymi. Betgun to niedawne odkrycie. Zaczynam ostroznie, badam rozne opcje i probuje wypracowac jakas strategie. Zajmuje sie glownie DL a z ML tylko M i P. Na reszte przyjdzie czas i na razie nie moge sie wypowiedziec na temat TSN i PLUS.
    Ale kursy sa bardzo obiecujace. Sa gdzies dostepne jakies sprawdzone statystyki czy wyniki losowan TSN i Plusa, bo bym sie chetnie przyjrzal a w LO sie nie doszukalem.
  •  
    21 Apr 2008
     # 30
    Zygmunt nie ma sprawy , tak zapytałem bo myslałem , że zajmujesz się tym od dawna . Ja też dopiero zaczynam i nie mam jeszcze nic konkretnego . Jak na razie to jestem nie dużo pod kreską. Trzeba zaczynać bardzo ostrożnie , bo z progresją nie ma co żartować.