Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

21 Apr 2008
 # 31
Na razie wplacilem symbolicznie 'pare zlotych' zeby nie stracic za duzo juz na poczatku i sie nie zrazic za wczesnie:)
Poki co po 10 dniach grania +28.3% ale sie nie podniecam, bo w bukmacherke troche juz probuje sie bawic i jest jak piszesz, trzeba ostroznie. Czasem wystarczy jedna nieostrozna progresja (a czasem zwykly pech) i mozna wszystko stracic. Z niewielka kwota trzeba byc na to przygotowanym.

Obecnie nic nie gram i czas cos rozpoczac. Kusi mnie cos z tego: P<10, M<10, DL=3 Wedlug mnie kazde z nich powinno wpasc do max 5-6 losowan.
  •  
    21 Apr 2008
     # 32
    Statyk, no to specjalnie dla Ciebie zainteresowalem sie TSN. Przeanalizowalem (niestety tylko pobieznie, bo na razie brak czasu) ostatnie 150 losowan. Twoj wybor przedzialow ( 10-18 i 28-36) jest wedlug mnie najbardziej prawdopodobny. Niestety z tego co widzialem patrzac na historyczne dane to jednak nie musi to gwarantowac szybkiej wygranej. Ja bym poczekal, no chyba ze cie stac w wariancie pesymistycznym (a takie trzeba niestety zakladac, by nie tracic) na 4 lub 5 stopnii progresji. A radze to dobrze policzyc bo przy dwoch zakladach stawki rosna lawinowo.

Ja ostatecznie zdecydowalem sie grac tylko P<10.

Powodzenia zycze.

22 Apr 2008
     # 33
    Witam wszystkich zainteresowanych grami lotto. Od zawsze interesuje się grą w lotto z bardzo różnymi efektami. Po długich przemyśleniach doszedłem do wniosku, że każda metoda jest dobra, która przynosi wymierne efekty finansowe ( choćby malutkie , ale stałe).
    Mam propozycję do przemyślenia i próby gry ( choćby na sucho ). Spróbujcie typować od 2 do 4 liczb , które NIE wejdą w ML. Jeśli znajdzie ktoś dobrą metodę typowania , to bardzo proszę o analizy. Swoją metodę typowań mam opracowaną , tylko muszę dopracować progresję. Jeśli będzie ktoś tym zainteresowany, to podam jakie kursy można zarobić obstawiając 2 lub 3 lub 4 liczby, które nie zostaną wylosowane.
    Czekam na propozycje

22 Apr 2008
     # 34
    Witam wszystkich!

Zapoznałem się z metodą stawiania na "parzyste" i uważam że doskonale do tej gry nadaje się metoda którą kiedyś (przez jakiś czas) stosowałem w kasynie internetowym prowadzonym przez jednego z bukmacherów ( grałem dla zabawy ).
    Mianowicie grałem poprzez zastosowanie "prawa serii" dla przykładu jeśli wczoraj wypadły liczby < 10 to dziś stawiam na te liczby aż do końca serii czyli statystycznie do 3 - 4 razy max, w przypadku gdy wypadną liczby = 10 to w następnym dniu też gram na =10, aż do końca serii, to samo przy liczbach >10.
    Zrobiłem symulację ostatnich 100 losowań i tylko raz była sytuacja, że dopiero za 7 razem powtórzyła się dana seria.
    Plusem tej metody jest to że można nią "zarabiać" nawet przy liczbach =10 gdzie jest wyższy przelicznik

Stosując tę metodę dziś powinno wypaść <10 - ciekawe czy tak będzie faktycznie.

22 Apr 2008
     # 35
    Napisane przez: perkunWitam wszystkich!

Zapoznałem się z metodą stawiania na "parzyste" i uważam że doskonale do tej gry nadaje się metoda którą kiedyś (przez jakiś czas) stosowałem w kasynie internetowym prowadzonym przez jednego z bukmacherów ( grałem dla zabawy ).
    Mianowicie grałem poprzez zastosowanie "prawa serii" dla przykładu jeśli wczoraj wypadły liczby < 10 to dziś stawiam na te liczby aż do końca serii czyli statystycznie do 3 - 4 razy max, w przypadku gdy wypadną liczby = 10 to w następnym dniu też gram na =10, aż do końca serii, to samo przy liczbach >10.
    Zrobiłem symulację ostatnich 100 losowań i tylko raz była sytuacja, że dopiero za 7 razem powtórzyła się dana seria.
    Plusem tej metody jest to że można nią "zarabiać" nawet przy liczbach =10 gdzie jest wyższy przelicznik

Stosując tę metodę dziś powinno wypaść <10 - ciekawe czy tak będzie faktycznie.

Ciekawa metoda...w wolnej chwili przyjrze sie wynika i zobacze czy jest to oplacalne

Dzieki za pomysl na nowy sposob gry

Pozdrawiam
  •  
    22 Apr 2008
     # 36
    Witam
    Zygmunt myśle o szansach jak 1:2 , dlatego biorę 2 strefy po 3,45 razy 1,75 ( ewentualnie 2 ) co daje kurs 6 lub 6,9. Co prawda koszty 2 razy większe ale i zysk wiekszy. Dzisiaj stawiając (przykładowo) po 1 zł i trafieniu 2 strefy w TSN + Twoje P<10 dałoby kurs 6,9 a zysk 4,90 zł. W przypadku gry tylko na P<10 , zysk byłby 1 zł. Trzeba to przemysleć jakie mogą być szanse w różnych konfiguracjach.

Do 2085 , jezeli w betgunie bedzie mozliwość obstawiania liczb w ML które NIE WYJDĄ to bedę tą metodą zainteresowany . Moze ktoś inny Ci pomoże z analizą , kto gra u innych bukmacherów .

Do perkuna , fajne spostrzeżenie tylko nie wiem czy to zadziała przy P i M = 10 . Tutaj stosuje zasadę , ze jezeli po długiej przerwie wypadnie = 10 , to w nastepnych 3-4 losowaniach bedzie znowu.

23 Apr 2008
     # 37
    Statyk, ciekawe 'kombinacje stawkowe' ale grajac chocby 2 zaklady na kupon szanse trafienia spadaja. Trzeba by sprawdzic czy lepiej trafiac czesciej po nizszych kursach, czy rzadziej po wyzszym. Teoria tutaj raczej nie pomoze, trzeba sprawdzic w praktyce.
    Zainteresowales mnie Plusem i TSN i juz jestem gotow do ich obstawiania. Wczoraj nawet bym cos wygral ale nie wiedzialem, ze zaklady znikaja juz o 21i sie spoznilem :(
    Mysle, ze obstawianie dwoch stref w progresji zakonczonej dosc wczesnie (powiedzmy 4 stopien) moze przyniesc zyski. Teraz 'tylko' wystarczy nauczyc sie wyszukiwac takich zdarzen :)

Perkun, probowalem troche ten sposob w zakladach sportowych. Efekt niejednoznaczny wiec nie moge sie wypowiedziec za ani przeciw. Jesli chodzi o wykorzystanie go w Betgun to mam zaznaczone, zeby sie tym bardziej zainteresowac.
    Jesli chodzi Ci o wykorzystanie tego dla Parzystych to granie na P=10 w ten sposob zdecydowanie odradzam. Jest duzo przerw wymagajacych progresji grubo przekraczajacych 10 stopnii. Natomiast dla P>10 i P<10 wyglada to ciekawiej ale nie jest tak dobrze, jak Ci wyszlo na przykladzie ostatnich 100 losowan. Zobacz jak to wyglada dla 500... Zdarzaja sie przerwy na 11, 12 losowan. Oczywiscie nie dyskwalifikuje to tej metody. Trzeba po prostu kombinowac i albo wejsc dosc pozno z progresja, albo grac np. pierwsze X stopnii, albo nauczyc sie przewidywac kiedy takie dlugie przerwy moga wystapic.

23 Apr 2008
     # 38
    Napisane przez: zygmunt_wStatyk, ciekawe 'kombinacje stawkowe' ale grajac chocby 2 zaklady na kupon szanse trafienia spadaja. Trzeba by sprawdzic czy lepiej trafiac czesciej po nizszych kursach, czy rzadziej po wyzszym. Teoria tutaj raczej nie pomoze, trzeba sprawdzic w praktyce.

Moje doświadczenie podpowiada mi, że lepiej trafiać częściej po niższych kursach.

23 Apr 2008
     # 39
    Niestety betgun nie daje możliwości obstawiania liczb , które NIE WEJDę. Taką możliwość daje Millenium http://www.wzbmilenium.pl/ , ale nie ma możliwości obstawiania przez neta, trzeba biegać do kolektury.

Co do kilku wpisów wyżej.... myślę, że tak jak pisałem wyżej każda metoda jest dobra, które przynosi wymierne korzyści finansowe. Moim skromnym zdaniem nawet przy kursie 1,01 jeśli jest on pewny to i tak można skubać buka.

Co do wpisu dokonanego przez Perkun .... sprawdziłem ML dla -810,5 + ( kurs 1,8 )ta metoda sprawdziłaby się w 100% w tym roku. Progresja wyglądała tylko do 3 razy. A z kasynem internetowym jest różnie, jak grasz dla zabawy to wygląda to trochę inaczej niż gra za prawdziwą kasę ??????

Statyk , jak znajdziesz chwilę czasu to spróbuj przeanalizować moja propozycję . Przy 2 liczbach obstawionych, które nie zostaną wylosowane kurs 1,318, przy 3 = 1,594, przy 4 = 1,929.
    Kursy są całkiem całkiem a wytypowanie 2 liczb, które nie wylosują chyba nie jest tak trudne???

POWODZENIA W TYPOWANIACH.
    A tak nawiasem mówiąc wczorajszy dzień był całkiem nie zły .... trafiłem w DL, ML i numerek wszystko pojedyńczo i razem
  •  
    23 Apr 2008
     # 40
    <blockquote><cite>Napisane przez: 2085</cite>
    Przy 2 liczbach obstawionych, które nie zostaną wylosowane kurs 1,318, przy 3 = 1,594, przy 4 = 1,929.
    Kursy są całkiem całkiem a wytypowanie 2 liczb, które nie wylosują chyba nie jest tak trudne???

POWODZENIA W TYPOWANIACH.
    A tak nawiasem mówiąc wczorajszy dzień był całkiem nie zły .... trafiłem w DL, ML i numerek wszystko pojedyńczo i razem</blockquote>

Pewnie ze nie powinno byc trudnosci z wytypowaniem 2 liczb ktore nie zostana wylosowane ale na pewno trudne jest na tej podstawie zlozyc zaklad o kursie 1.318...

No to niezle sie wczoraj oblowiles. Tak trzymaj :)