Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

29 Apr 2008
 # 61
na dzisiaj stawiam:
TSN-parzysty
multi-przedział 41-60
pozdrawiam!
  •  
    30 Apr 2008
     # 62
    dziś:P>10
    M>10
    POZDRAWIAM!

30 Apr 2008
     # 63
    Witam

mam zamiar kontynuować "dobrą passę" więc dziś stawiam na P<10 (czyli brak serii P>10), i +810,5 jako kontynuację serii wystąpień

Pozdrawiam

30 Apr 2008 zmieniony
     # 64
    Witam
    Dzis obstawilem:

- male >10
    - suma -810
    - parzyste <10
    - plus z przedzialu 1-40
    - plus z przedzialu 1-20

Juz po losowaniu...pierwszy raz udalo mi sie wytypowac 5 zdarzen i je wszystkie trafic :)

Pozdrawiam

1 May 2008 zmieniony
     # 65
    Witam
    Na dzis poslalem:

- parzyste =10 (za mala kwote)
    - male >10
    - suma -810
    - plus z przedzialu 1-40
    - plus z przedzialu 21-40
    - plus nieparzysty

- TSN parzysty
    - TSN z przedzialu 19-36
    - TSN z przedzialu 25-36

- DL < 3

Pozdrawiam

Edit:
    No dzis niestety tak kolorowo nie poszlo :( Trafilem tylko parzyste =10 Jutro zaczyna sie progrsja :D
  •  
    1 May 2008
     # 66
    Wow Szulc! Świetny wynik! :-D

1 May 2008
     # 67
    www.zloteliczby.go.pl
    Mapki dla zakładów LOTTO w BETGUN.COM
    Zapraszam:)

1 May 2008
     # 68
    Napisane przez: gmaWow Szulc! Świetny wynik! :-D

dzieki...z mila checia codziennie bym chcial taki wynik :D Tylko jak to zrobic?? ;) Ale nie jest zle...coraz bardziej poznaje program, wiec jak to sie mowi "koko dżambo i do przodu" ;)

2 May 2008
     # 69
    Napisane przez: szulcdzieki...z mila checia codziennie bym chcial taki wynik :D Tylko jak to zrobic?? ;) Ale nie jest zle...coraz bardziej poznaje program, wiec jak to sie mowi "koko dżambo i do przodu" ;)

Każdy by chciał :-) Ja, jak wspominałem wcześniej, gram tylko na dwa warianty: parzyste i małe. Na dużego nie chce mi się czekać, a do analizy numerka jeszcze nie mam narzędzi. Sumę obstawiam od czasu do czasu, licząc jednak na przełamanie jakiejś dłuższej przerwy -- wtedy gram za konkretne pieniądze.
    Osobiście uważam, że "wyczucie" tego sposobu zarabiania pieniędzy jest kwestią wprawy i ulepszania Lotto Organizera w kwestii automatyzacji gry. Marzy mi się taki zestaw zasad/filtrów, który umożliwi mi odpalenie programu, jedno kliknięcie i grę według raportu "obstaw to, to, to, to i to. max czas oczekiwania: 2 losowania". Trochę science-fiction, ale powoli zbliżamy się do tego :-)
  •  
    2 May 2008
     # 70
    Witam
    Dzis obstawilem:

- male >10
    - suma -810
    - plus z przedzialu 1-40
    - plus z przedzialu 21-40
    - plus nieparzysty

- TSN parzysty (ale chamy obnizyli kurs!!! 1,68!!)

Pozdrawiam

P.S.
    Mam pytanko do Gma...czemu nie chwalisz sie co obstawiasz na dany dzien?? Zawsze fajnie jest wymienic sie typami :)