Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

2 May 2008
 # 71
Napisane przez: szulcMam pytanko do Gma...czemu nie chwalisz sie co obstawiasz na dany dzien?? Zawsze fajnie jest wymienic sie typami :)

Bo, szczerze mówiąc, nie bardzo mam na to czas. Cisną mnie na uczelni i teraz dużo przesiaduję nad magisterką, więc na neta wchodzę jedynie obstawić a forum sprawdzam co 2-3 dni, więc z takich typów żaden pożytek. Wszystko wróci do normy jak już uporam się z tymi moimi magisterskimi wypocinami :-)
  •  
    2 May 2008
     # 72
    Napisane przez: gma
    Napisane przez: szulcMam pytanko do Gma...czemu nie chwalisz sie co obstawiasz na dany dzien?? Zawsze fajnie jest wymienic sie typami :)

Bo, szczerze mówiąc, nie bardzo mam na to czas. Cisną mnie na uczelni i teraz dużo przesiaduję nad magisterką, więc na neta wchodzę jedynie obstawić a forum sprawdzam co 2-3 dni, więc z takich typów żaden pożytek. Wszystko wróci do normy jak już uporam się z tymi moimi magisterskimi wypocinami :-)

oki rozumiem. Magisterka w tym momencie jest dla Ciebie najwazniejsza:) W takim badz razie ostro wlacz i pozniej jako magieter zapraszamy do dyskusji:)

Pozdrowionka

3 May 2008
     # 73
    Witam
    na dzis poslalem:

- male >10
    - plus z przedzialu 1-40
    - plus z przedzialu 21-40
    - parzyste <10

- DL < 3
    - lotto.de =3

Pozdrawiam

4 May 2008
     # 74
    Witam
    Na dzis poslalem tylko 2 zdarzenia

- plus z przedzialu 21-40
    - parzyste <10

Pozdrawiam

5 May 2008
     # 75
    Witam

Dziś proponuję parzyste >10 jako pewniaka i jeśli ten typ wejdzie, to jutro postawię identycznie na p>10 zgodnie z metodą "prawa serii"

Pozdrawiam
  •  
    5 May 2008
     # 76
    Tak jak prognozowałem wyszło p>10 więc jutro gram to samo wierząc w wystąpienie "prawa serii"

Pozdrawiam

7 May 2008
     # 77
    Niestety wczoraj nie wystąpiło "prawo serii" przy p>10 ale z uwagi na podobną sytuację z p<10 ( wcześniejsze trzy wystąpienia bez serii) dziś proponuję p<10

Pozdrawiam

7 May 2008
     # 78
    Witam
    A ja wtrace swoje 3 grosze ;) Spojrz co sie dzieje z malymi. Od kilkunastu losowan sa na mega wielkim "topie" ;) Zamiast kombinowac z parzystymi przerzuc sie na obstawianie malych. Kurs ten sam a wygrana prawie ze pewna ;) Max przerwa w wystapieniu 11-20 wynosila 1-2 losowania :)

Pozdrawiam

7 May 2008
     # 79
    Ja chyba obstawie na przekór wszystkiemu w zakresie 1-40 na 0-9. Dawno nie byo juz 0-9. Wiem że 11-20 szaleje... Wczoraj nie zawierzyłem prawu serii o którym mówił perkun i dobrze na tym wyszedłem:D
  •  
    7 dni temu
     # 80
    Witam
    Moj ty na dzis:

- parzyste <10
    - małe >10
    - suma na -

Pozdrawiam