Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_ALL in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 46

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Text in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_Html in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 51

Notice: Undefined index: PERMISSION_FORMATTERS_SHOW in /home2/dealer/main/pkg/lis/lotto/html/forum/extensions/DefaultFormatter/default.php on line 64
 Forum G-Lotto - Typuje i prognozuje wszystkie zdarzenia ML - DL - TSN
Niezalogowany (Zaloguj się)

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Witaj Nieznajomy!
Chcesz wziąć udział w dyskusjach? Jeśli posiadasz już bezpłatne konto, zaloguj się.
Natomiast jeśli nie posiadasz jeszcze konta, załóż je za darmo.

7 dni temu
 # 81
Dzisiaj obstawiłem tak samo tyle, że bez sumy.
Pozdrawiam
  •  
    7 dni temu
     # 82
    Ja tak samo obstawiam.

7 dni temu
     # 83
    Napisane przez: PrzemolDzisiaj obstawiłem tak samo tyle, że bez sumy.
    Pozdrawiam

a blad...bys byl o pare zeta bogatszy ;)

dzisiaj weszly 3/3 losowanka :D

7 dni temu
     # 84
    Czyś biedny, czy bogaty gratulacje ;)

Dziś obstawiłem:
    parzyste >10
    małe takoż.

Pozdrawiam.

7 dni temu
     # 85
    Witam
    Na dzis typuje:

- male >10
    - parzyste <10

- Dl <3

Pozdrawiam
  •  
    6 dni temu
     # 86
    Witam grających,

jakie są optymalne ustawienia do analizowania tendencji ( zakres i ilość losowań branych pod uwagę) ?

Życzę szczęścia

6 dni temu
     # 87
    Cześć alcest. Odpowiedź znajdziesz w artykule autora programu. Podaję Ci link: "http://www.g-lotto.info/jak-wykorzystuje-lotto-organizera/"

Zapraszam do wspólnego typowania. Ja dziś: parzyste <10, a małe >10 (II st. progresji).
    Pozdrawiam.

6 dni temu
     # 88
    Witam
    Wczorajsze losowanie nie bylo zbyt udane:( dzis kontynuuje:

- parzyste <10
    - male >10

Pozdrawiam

5 dni temu
     # 89
    Ja dziś tak samo typuje jak Wy. A wczoraj się wstrzymałem i dobrze zrobiłem.
  •  
    4 dni temu
     # 90
    Alcest, a może samemu uda Ci się znaleźć lepszą metodę prognozowania. Zapraszam do eksperymentów. Ja na razie swoimi metodami nie mam zadowalających wyników więc analizuję tak jak większość. Może jednak coś ciekawego się "urodzi".

Ja dziś typuję tak jak wczoraj tylko stopień progresji na odwrót.

Pozdrawiam.