Lotto Organizer 10.5: Pytania, problemy, sugestie

Forum bloga G-Lotto o lotto i zakładach bukmacherskich...

Re: Lotto Organizer 10.5: Pytania, problemy, sugestie

Postprzez Kurka » Sob Cze 19, 2010 11:07 pm

http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic. ... 053&last=1

a takie coś na twoim forum tylko również dla innych gier (w tym irish lotto , lotto.de, 49's)

po prostu atak z kilku stron , skomasowany w krótkim okresie czasu to ma szanse na zauważenie takiego forum przez koneserów którzy pociągną za sobą innych a reszta wówczas trafi bo wyszukiwarki zaczną odnotowywać takie forum na wyższych miejscach, reakcja łańcuchowa,
ale taka reakcja łańcuchowa to reakcja szybka (błyskawiczna ) podobnie jak metoda wojny błyskawicznej (nie przytoczę kto ją zastosował bo to nie jest dobry przykład ;))

Z drugiej strony (innej) to , jeśli chodzi w sumie o forum a nie o program (który jest częścią forum) to,
aby forum było "szybko a raczej nagle" rozpoznawalne , to wyznacznikiem tego będzie ilość .
Przede wszystkim osób, zarówno odwiedzających jak i piszących .
Te dwie wartości liczbowe w jednej sytuacji zawsze wzrastają >>>

pisze dużo ludzi , przeważnie piaskownica , powoli chamstwo się aklimatyzuje , dzieci piszą swe "poezje" itd, i TO MA KTO CZYTAĆ , bo następne dzieci neostrady czytają i piszą i dlatego są problemy z filtrowaniem treści czyli z CENZURĄ, tylko że dzieci neostrady nie wiedzą co to jest CENZURA a co to jest Savoir Vivre.

Lub też dużo odwiedzających a mało piszących (w stosunku do liczby odwiedzających) :
to oznacza , że piaskownica woli się nie odzywać bo nie ma z kim pogadać na swym " piaskownicowym" poziomie.

Na razie widzę , że nie ma chętnych do dyskusji , czyżby za wysokie progi dla dzieci neostrady ???

Jest to trochę prowokacyjna wypowiedź z mojej strony , i zapewniam że ma podtekst , ale nie koniecznie taki jak (ten kto czyta) myślisz.
Po coś to napisałam . ;)
Awatar użytkownika
Kurka

Postprzez admin » Nie Cze 20, 2010 1:12 am

Kurko, fanów lotto.de i irish lotto trzeba by tutaj przyciągnąć. Jeżeli masz jakieś możliwości, to zachęcam Cię do ich eksploatacji w tym kontekście. Ja sam w te gry nie gram, więc byłbym raczej lipnym "zaganiaczem", ale miejsce na forum G-Lotto tutaj definitywnie się dla amatorów tych gier znajdzie.
admin
Site Admin

Postprzez wesolyrumcajs » Pon Cze 28, 2010 4:41 pm

nie rozumie w instrukcji lotto organizera punkt 3.3.2 zakładka prognoza a szczególnie co to jest wartość so oraz ilość ostatnich wystąpień do analizy w krok 3 prognozowanie ile najlepiej tam ustawić i co to za różnica 12 albo 100 jak utawie
wesolyrumcajs

Postprzez admin » Pon Cze 28, 2010 5:19 pm

Wesoły Rumcajsie, wszystko wyjaśniam na filmikach instruktażowych. Na początku instrukcji jest informacja, że jest ona nieco przestarzała i że wiele spraw będzie (lub już jest) wyjaśnionych na filmach. A co do odpowiedzi na Twoje pytanie: s0 to ilość wypadnięć wariantu w prognozie. Różnica w ustawach jest znacząca, bo im większą ilość wypadnięć bierzesz pod uwagę, tym bardziej "spłaszczają się" bieżące tendencje w wypadaniu, co z kolei odbija się na dokładności prognoz.
admin
Site Admin

Postprzez wesolyrumcajs » Pon Cze 28, 2010 6:16 pm

czyli te standardowe ustawienie 12 jest najlepsze w tym wypadku dobrze to rozumie?? i mam takie jeszcze jedno pytanko czemu w kroku 2 analiza jak wybieram te 4 warianty multi to nr losowania zmienia mi się na 1373 a wedłóg mnie powinno być 5180
wesolyrumcajs

Postprzez Bohdang » Sob Lip 03, 2010 2:24 pm

Witam wszystkich użytkowników Lotto Organizera.
Mam problem z aktualizacją wyników Totalizatora.
Windows XP z SP3, wyłączona zapora, Norton Internet wyłączony na 15
min. Naciskam przycisk "Aktualizuj bazę losowań" i program zostaje zablokowany (martwy).
Mam zainstalowany Microsoft.NET Framework 2,3,3,5 SP1,4 Client Prfile,4 Extended.
Jeżeli ktoś mógły mi doradzić jak postąpić aby problem zniknął bardzo proszę o kontakt na adres:
bohdang@widzew.net
Pozdrawiam wszystkich
Bohdang

Postprzez admin » Pon Lip 05, 2010 11:10 pm

@wesolyrumcajs: Tak, 12 jest najlepsze. A na drugą część odpowiem, jak mi dokładnie napiszesz co robisz ;-)

@bohdang: przed chwilą sprawdziłem pobieranie wyników - działa jak złoto. Może przeinstaluj program i spróbuj ponownie.
admin
Site Admin

Postprzez indiana » Śro Lip 21, 2010 2:59 am

Witam.Mam kilka pytan odnosnie prognozowania.
1- czy w ramce losowanie granicznie zostawiam tak jak wyskakuje np;5225 ( tj losowanie z dnia 20/07/09) czy ustawiam na 5226 tzn na dzien następny i prognozuje?
2-dlaczego w analizie ZAKRES LOSOWAŃ np. na plus parzysty wyskakuje numer losowania 1418 ,a nie numer aktualny losowania tj 5225.
Dziekuje.pozdrawiam
indiana

Poprzednia

Wróć do Lotto i zakłady bukmacherskie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość